AG-Adaptacija Reference

AG-Adaptacija Reference

Već dugi niz godina se bavimo preduzimačkim radovima i pružanju usluga gipsarskih, molerskih radova kao i uslugama uređenja enterijera. U tom periodu smo sarađivali sa mnogobrojnim svetski poznatim brendovima. Takođe, dobar deo naših aktivnost je u oblasti individualne izgradnje za fizička lica.

Pogledajte naše reference, foto-galeriju i uverite se u kvalitet usluge koji smo ponudili dosadašnjim klijentima.“AG-ADAPTACIJA ” se ponosi poverenjem koje su nam dosadašnji klijenti poklonili i poslovima koje smo uradili za njih!

Sposobnost da pružimo visokokvalitetnu uslugu naručiocima naših usluga, ogleda se i u pregledu dela zadovoljnih klijenata.

AG-Adaptacija Reference - Saradnje sa firmama:

ROEFIX d.o.o. ,BEO TOOLS D.O.O ,DIJAFLEX doo,GFP d.o.o. ,Bosch, VALPAINT,  OIKOS, SAN MARCO, NOVACOLOR, JUB, ZORCA, TIGAR boje i lakovi, HELIOS,  DUGA,ER LACK, VIVECHROM, VITEX, CERESIT, MUREXIN, KRAFT, I MNOGE DRUGE…
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.

Štampani beton

Štampani beton

Štampani beton Štampani beton odnosno dekorativni često viđamo, a da nismo ni svesni da hodamo po njemu, tačnije da je u pitanju beton. Štampani beton

Detaljnije »