AG-Adaptacija Reference

AG-Adaptacija Reference

Već dugi niz godina se bavimo preduzimačkim radovima i pružanju usluga gipsarskih, molerskih radova kao i uslugama uređenja enterijera. U tom periodu smo sarađivali sa mnogobrojnim svetski poznatim brendovima. Takođe, dobar deo naših aktivnost je u oblasti individualne izgradnje za fizička lica.

Pogledajte naše reference, foto-galeriju i uverite se u kvalitet usluge koji smo ponudili dosadašnjim klijentima.“AG-ADAPTACIJA ” se ponosi poverenjem koje su nam dosadašnji klijenti poklonili i poslovima koje smo uradili za njih!

Sposobnost da pružimo visokokvalitetnu uslugu naručiocima naših usluga, ogleda se i u pregledu dela zadovoljnih klijenata.

AG-Adaptacija Reference - Saradnje sa firmama:

ROEFIX d.o.o. ,BEO TOOLS D.O.O ,DIJAFLEX doo,GFP d.o.o. ,Bosch, VALPAINT,  OIKOS, SAN MARCO, NOVACOLOR, JUB, ZORCA, TIGAR boje i lakovi, HELIOS,  DUGA,ER LACK, VIVECHROM, VITEX, CERESIT, MUREXIN, KRAFT, I MNOGE DRUGE…
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.