Mašinsko Šmirglanje Zidova Beograd

Mašinsko Šmirglanje

Mašinsko šmirglanje zidova se obavlja da bi se ošmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. Šmirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, površno se šmirglaju preklopi ako se zid priprema za klasičnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrši priprema za disperzione i akrilne boje.

Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom smirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasicne poludisperzije.

Mašinsko šmirglanje - Mašine:

FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ, Spero i Flex – to  su robusne mašine koja ima kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.

Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu šmirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za završni sloj koji se šmirgla, i da je treba testirati na šmirglanje.

Usisivač pomaže da se prašina ne širi po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi nameštaj.

Mašinsko šmirglanje zidova štedi vreme a pruža efikasnije rezultate. Pozovite nas i tražite naše profesionalne molerske usluge.

Kako mi radimo mašinsko šmirglanje zidova?

Mašinsko šmirglanje naši majstori izvode na profesionalnom nivou i ovo su veoma česte slike u našoj foto galeriji

Cena za mašinsko šmirglanje koje izvodi AG-Adaptacija je 0.80 eura po metru kvadratnom.

Mašina za šmirglanje zidova
19n
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.