O nama - Ko je AG-Adaptacija

Više o nama...

Dobrodošli na zvanični sajt firme AG-adaptacija. Firma se bavi svim vrstama završnih radova u građevinarstvu.

U završne radove u građevinarstvu spadaju sve vrste molersko-fasaderskih radova, adaptacije, gipsani radovi… Spisak svih naših usluga možete videti na stranici USLUGE. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima. Mašinsko malterisanje i gletovanje sve vise dobija primat u odnosu na ručno, iz prostog razloga što se dolazi do uštede i na materijalu i na vremenu potrebnom za završetak radova.

Brzo i kvalitetno je glavni razlog prelaska na mašine, poslovi se završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manjim brojem ljudi, a kvalitet je podignut na najveći mogući nivo.

AG-Adaptacija direktor

Goran Arsenić – Direktor

AG-Adaptacija zamenik direktora

Jelena Arsenić – Zamenik

AG-Adaptacija Glavni majstor

Bugi – Glavni majstor

AG-Adaptacija misli na radost!

Takođe, veliku pažnju poklanjamo našim najmlađima. U skladu sa tim smo kao poseban program izdvojili DEČIJE SOBE. Sada i kod nas na tržištu možete naći poznate likove i motive iz crtanih filmova, bajki…

Vaša deca će biti oduševljena da se igraju i uče uz omiljene likove na zidu svoje sobe. Uz adekvatan izbor nijansi “kinder paint” boja, koje su potpuno čiste i ekološke sa odgovarajućim atestima, i samolepljivim dekoracijama omiljenih junaka, učinićete njihov prostor maksimalno prijatnim i veselim.

Biće oduševljeni da provode vreme u svom malom carstvu i da se njime hvale drugarima.   Uvek ćemo se truditi da idemo u korak sa svetom na polju dekoracije enterijera i eksterijera. Sve u cilju da budete zadovoljni našim uslugama.

Vrhunski profesionalci su tu da udovolje svakoj vašoj želji i da svaku vašu ideju sprovedu u delo. Naravno, ukoliko želite, možete i nama prepustiti da osmislimo dizajn i uređenje vašeg prostora. Neki put je bolje takve stvari poveriti stručnim ljudima, sa višegodisnjim iskustvom.

AG-Adaptacija - Specijalna dečija ponuda
 • Zašto da se odlučite za nas?

  Kao što je opšte poznato, svi jedva čekaju da majstoru ‘vide leđa’. Kad pomislite na krečenje, već se hvatate za glavu jer morate da trpite majstore u kući, a sama pomisao na čišćenje posle njih Vas dovodi do ludila… Zato je naš moto: BRZO I ČISTO!

  Maksimalnu pažnju posvećujemo zaštiti od prljanja i što kraćem vremenu završetka radova. Posedujemo vrhunske majstore sa višegodišnjim iskustvom koji sa lakoćom savlađuju svaki problem koji se javi u samom izvođenju radova. Na Vama je samo da se odlučite šta bi ste želeli, sve ostalo je naša briga.

  Ukoliko želite da idejno rešenje, izbor materijala i dekoracija prepustite stručnjacima, onda ste na pravom mestu.

 • Posebna pažnja dečijim sobama

  Dečije sobe:Posebnu pažnju u uređenju enterijera posvećujemo dečijim sobama.

  Prvi put kod nas na tržištu možete kupiti poznate likove i motive iz crtanih filmova. Vaša deca će biti oduševljena da se igraju i uče uz najomiljenije likove na zidu svoje sobe. Neka im društvo prave Vini Pu, Kralj Lav, Miki Maus, Paja, Pirati sa Kariba, Ribica Nemo, Princeze. Tu su još i motivi sa farme, delfini, veliki posteri nacionalne geografije, džungla, autići. Uz adekvatan izbor nijansi KINDER PAINT boja, koje su potpuno čiste i ekološke sa odgovarajućim atestima, i samolepljivim dekoracijama omiljenih junaka Vaše dece, učinećete njihov prostor maksimalno prijatnim i veselim.

  Biće oduševljeni da se hvale sa svojim malim carstvom i da provode vreme sa svojim drugarima…

 • Mala napomena

  Mnogi stanovi imaju dugačke, uske hodnike, iz kojih se ulazi u sobe. Oblik takvih hodnika možemo lako optički izmeniti.

  Jedan ili oba čeona zida možemo obojiti, npr. jako narandžastom bojom, a ostale zidove neutralnom bojom. Na taj način će se prostor optički skratiti, jer se narandžaste površine naizgled približavaju. Ako bi čeone zidove obojili crno ili tamno-modro, ta bi površina izgledala kao rupa i još bi se optički više udaljila.

  Mali, uski i kratki hodnik se može proširiti bojenjem svih površina zelenom bojom. Ta boja proširuje prostor u svim smerovima. Ako je prostorija isuviše visoka, plafon se može obojiti tamnijom bojom od boje poda, a gornjih 20cm zidova istom bojom kao plafon. Tako će se plafon optički spustiti.

  Pri ulasku u nepoznatu prostoriju, prvo se zapažaju zidovi, podovi, visina prostorija. Dajte Vašim zidovima izgled mermera, drveta, starinsku patinu. Eksperimentišite sa morem tehnika i šara koje možete čak i sami da radite. Neka Vaša mašta bude zadovoljena.

  Ukrasite Vaš svet. Zato, ukažite poverenje najboljima. Površine koje smo mi uvrstili u zahtevne površine su masni zidovi (prosut zejtin u kuhinji), buđ na zidovima, fleke od rđe koje izbijaju na površinu zida, ispucali zidovi, zarđale metalne površine, izbledeo kamen…

  Ono što je ključno u određivanju pravog materijala za renoviranje Vašeg problema je da nam date prave informacije o podlozi, prethodnim materijalima koji su na zidu, itd. A to možete uraditi preko našeg Upitnika.

AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.