Oblaganje zidova gips pločama - AG-Adaptacija

Oblaganje Zidova

Oblaganje zidova gips-karton pločama je idealno za pokrivanje neravnina zida, pukotina, ispucalog maltera. Veoma je praktično kod poboljšanja zvučne i termo izolacije fasadnih zidova sa unutrašnje strane.

Oblaganje Zidova Gipsom

Podkonstrukcija se izvodi od metalnih UD profila 30/30/30 mm koji se montiraju na pod i plafon i CD profila 28/60/28 mm koji se distancerima pričvršćuju na zid. Prostor između profila se popunjava termo-zvučnom izolacijom, zatim se podkonstrukcija oblaže gips-karton pločama debljine 12.5 mm.

Iza gipsanih ploča se može postaviti parna brana i tako sprečiti prodor vlage. Ovaj sistem i oblaganje zidova ima efikasnu primenu kod oblaganja greda i stubova radi njihovog skrivanja i dobijanja lepših estetskih formi, kao i kod skrivanja instalacionih vodova.

Cena:

Cenovnik za oblaganje zidova gipsom zavisi od samog stanja zida i materijala te se cene kreću od 10 do 12 eura po metru kvadratnom.

AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.