Dekorativni radovi - Dekoracija zida Beograd

Dekorativni Radovi na Zidu

Svoj stambeni ili poslovni prostor možete učiniti jednistvenim molerskim tehnikama, dekorativni radovi mogu biti prelepi! Na tržištu postoji veliki broj dekorativnih tehnika i materijala, a neke od najpopularnijih su:

  • Travertino

  • Ottocento

  • Spatulato – Špatulat

  • Marmorino Veneziano

Dekorativni radovi Cene:

Dekorativni radovi mogu imati veoma raznolike cene, stvar je vašim željama, veličini prostora, lokaciji…

Okvirne cene su 12 do 30 eura po kvadratu uz prethodno pripremljenu podlogu zida.

Svakako najbolji način da nam predstavite šta je vaša želja i da dođete do približnije cene dekoracije zidova je da nas kontaktirate, a možete i da nas pozovete:

Travertino dekoracija zida

Travertino je dekorativna tehnika koja imitira prirodni travrertino kamen i po njemu je dobila ime.Može da se radi kako u enterijerima tako i u eksterijerima. Svojim reljefom često razbija monotoniju ravnih površina pa se često viđa u modernim enterijerima kao detalj na jednom zidu.

Tranvertino dekorativni radovi na stubovima imaju veoma lep izgled. Travertino može biti u jednoj ili više boja, mat i sa sjajem, veličina bloka i fuga proizvoljna.

Efekat satena, sa sitnim reflektujućim zrncima koje pod dejstvom svetlosti daju materijalu prefinjenu eleganciju.

Travertino dekoracija zida AG Adaptacija.com

Spatulato - Špatulat - Efekat mermera i granita

Ovo je proizvod visoke prozračnosti (vazduh nesmetano prolazi i zid diše), služi za dekoraciju enterijera, a posebno je pogodan za rekonstrukcije istorijskih, kulturnih i umetničkih objekata kod kojih je važno dobiti antički efekat. Namenjen je pre svega za tretiranje unutrašnjih zidova, plafona, lukova, svodova, stubova…

Mermernog je izgleda, jednobojan je ali u više nijansi, mestimično je mat, dok su hoblom izglačani delovi izuzetno sjajni. Radi se kao ručna tehnika špahtlama, hoblom, dok se završna obrada-glačanje izvodi rostfel (INOX) gletericom.

Marmorino Veneziano

je visoko kvalitetan prirodan materijal na bazi kreča, namenjen prestižnim dekorativnim završnicama u građevinarstvu. Odlikuje se visokim sjajem, čvrstoćom, ostavlja efekat mermera na zidu, veoma je postojan i lak za održavanje. Transparentnost ovog materijala omogućava da se primenom odgovarajućih tehnika nanošenja postižu različiti efekti tamnijih i svetlijih šara koje izbijaju iz dubine materijala i daju efekat mermera. Ovaj materijal ima veliku otpornost na buđ usled karakterističnog sastava.

DECOR Marmorin je dekorativni git namenjen je za slikovite, živopisne i fantazijske obrade zidnih površina u stanu, zlatarama, bankama, pozorištima i sl. Izrađen je na bazi vodene disperzije akrilnih veziva, mineralnih punjenja, pigmenata i specijalnih dodataka;

Osobine:

  • nebrojene mogućnosti kombinacija boja u zavisnosti od načina obrade, stvaraju utisak teksture kamena, kože, platna, drveta;
  • omogućava postizanje različitih dekorativnih učinaka s dekorativnim tehnikama: Acero, Asatiora, Travertin, Versus, Classic, Egeo, Spatolato;
  • premazivanjem sloja s Marmorin emulzijom postižemo visoku vodooodbojnost.

Priprema/nanošenje:

  • nanosi se na različite načine u zavisnosti od željenog krajnjeg izgleda: „spatolato“, „tehnika debeloslojnih nanošenja“ i – druge „slikarske“ obrade površina.
  • ispoliranu površinu premazati Marmorin emulzijom.
  • čišćenje alata: alat odmah nakon upotrebe temeljno oprati vodom.

Dekorativni radovi i na vašem zidu?

Ako želite da ulepšate svoj dom ili poslovni prostor profesionalnim dekoracijama na zidu, AG-Adaptacija u Beogradu je uvek na raspolaganju. A pre nego što nas pozovete, pogledajte samo neke od naših radova:

Dekorativne tehnike na zidu - AG-Adaptacija
Dekorativne tehnike na zidu 2 AG Adaptacija
Dekorisan zid - 0604492300
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.