Dekorativni radovi - Dekoracija zida Beograd

Dekorativni Radovi na Zidu

Svoj stambeni ili poslovni prostor možete učiniti jednistvenim molerskim tehnikama, dekorativni radovi mogu biti prelepi! Na tržištu postoji veliki broj dekorativnih tehnika i materijala, a neke od najpopularnijih su:

  • Travertino

  • Ottocento

  • Spatulato – Špatulat

  • Marmorino Veneziano

Dekorativni radovi Cene:

Dekorativni radovi mogu imati veoma raznolike cene, stvar je vašim željama, veličini prostora, lokaciji…

Okvirne cene su 8 do 20 eura po kvadratu uz prethodno pripremljenu podlogu zida.

Svakako najbolji način da nam predstavite šta je vaša želja i da dođete do približnije cene dekoracije zidova je da nas kontaktirate, a možete i da nas pozovete:

Travertino dekoracija zida

Travertino je dekorativna tehnika koja imitira prirodni travrertino kamen i po njemu je dobila ime.Može da se radi kako u enterijerima tako i u eksterijerima. Svojim reljefom često razbija monotoniju ravnih površina pa se često viđa u modernim enterijerima kao detalj na jednom zidu.

Tranvertino dekorativni radovi na stubovima imaju veoma lep izgled. Travertino može biti u jednoj ili više boja, mat i sa sjajem, veličina bloka i fuga proizvoljna.

Efekat satena, sa sitnim reflektujućim zrncima koje pod dejstvom svetlosti daju materijalu prefinjenu eleganciju.

Travertino dekoracija zida AG Adaptacija.com

Spatulato - Špatulat - Efekat mermera i granita

Ovo je proizvod visoke prozračnosti (vazduh nesmetano prolazi i zid diše), služi za dekoraciju enterijera, a posebno je pogodan za rekonstrukcije istorijskih, kulturnih i umetničkih objekata kod kojih je važno dobiti antički efekat. Namenjen je pre svega za tretiranje unutrašnjih zidova, plafona, lukova, svodova, stubova…

Mermernog je izgleda, jednobojan je ali u više nijansi, mestimično je mat, dok su hoblom izglačani delovi izuzetno sjajni. Radi se kao ručna tehnika špahtlama, hoblom, dok se završna obrada-glačanje izvodi rostfel (INOX) gletericom.

Marmorino Veneziano

je visoko kvalitetan prirodan materijal na bazi kreča, namenjen prestižnim dekorativnim završnicama u građevinarstvu. Odlikuje se visokim sjajem, čvrstoćom, ostavlja efekat mermera na zidu, veoma je postojan i lak za održavanje. Transparentnost ovog materijala omogućava da se primenom odgovarajućih tehnika nanošenja postižu različiti efekti tamnijih i svetlijih šara koje izbijaju iz dubine materijala i daju efekat mermera. Ovaj materijal ima veliku otpornost na buđ usled karakterističnog sastava.

DECOR Marmorin je dekorativni git namenjen je za slikovite, živopisne i fantazijske obrade zidnih površina u stanu, zlatarama, bankama, pozorištima i sl. Izrađen je na bazi vodene disperzije akrilnih veziva, mineralnih punjenja, pigmenata i specijalnih dodataka;

Osobine:

  • nebrojene mogućnosti kombinacija boja u zavisnosti od načina obrade, stvaraju utisak teksture kamena, kože, platna, drveta;
  • omogućava postizanje različitih dekorativnih učinaka s dekorativnim tehnikama: Acero, Asatiora, Travertin, Versus, Classic, Egeo, Spatolato;
  • premazivanjem sloja s Marmorin emulzijom postižemo visoku vodooodbojnost.

Priprema/nanošenje:

  • nanosi se na različite načine u zavisnosti od željenog krajnjeg izgleda: „spatolato“, „tehnika debeloslojnih nanošenja“ i – druge „slikarske“ obrade površina.
  • ispoliranu površinu premazati Marmorin emulzijom.
  • čišćenje alata: alat odmah nakon upotrebe temeljno oprati vodom.

Dekorativni radovi i na vašem zidu?

Ako želite da ulepšate svoj dom ili poslovni prostor profesionalnim dekoracijama na zidu, AG-Adaptacija u Beogradu je uvek na raspolaganju. A pre nego što nas pozovete, pogledajte samo neke od naših radova:

Dekorativne tehnike na zidu - AG-Adaptacija
Dekorativne tehnike na zidu 2 AG Adaptacija
Dekorisan zid - 0604492300
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.