Kako mi radimo?

Kako radi AG-Adaptacija

Kako radi AG-Adaptacija?

Kada unajmite profesionalni tim AG-Adaptacije, mi želimo da budete uzbuđeni sa svakom fazom, od početka do kraja izvođenja radova. Zato ćemo vam i pokazati redosled kako radi AG-Adaptacija…

Nije važno da li krečite vaš dom, ili adaptirate poslovni prostor za veliko otvaranje, uvek nam možete verovati da ćemo obaviti naš posao kvalitetno od početka pa do kraja.

Svaki ugovoren posao odgovara unapred dogovorenim specifikacijama, i završen je na vreme.

Naš način rada se može podeliti u nekoliko koraka te idemo da ih pogledamo redom kako bi ste znali šta možete očekivati od nas i kojim tokom ide proces saradnje:

1

Prvi kontakt

Pozovite nas ili nam pošaljite na e-mail Vaš zahtev za izvođenje potrebnih radova i mi ćemo Vam u kratkom roku dati okvirnu ponudu koja sadrži cenu rada i potrebnog materijala, kao i rokove potrebne za završetak radova.

2

Konsultacije

Upoznavanje sa projektom (ukoliko postoji), definisanje svih aspekata vezano za radove koje želite da se izvedu.

3

Izvođenje radova

Početak izvođenja radova, učestalost narednih konsultacija najviše zavise od kompleksnosti potrebnih radova. Preko 35 profesionalnih molera.

4

Primopredaja radova

Nakon završetka radova vršimo primopredaju prostora. Zatim vaša zadovoljna lica govore sama kako radi AG-Adaptacija.

Preko 20 godina rada i preko 3000 zadovoljnih lica govori više od svega. A možete pogledati i naše reference.

AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.