Molerski Radovi Beograd - AG-Adaptacija 2021

Molerski radovi

Molerski radovi po kojima je AG-Adaptacija poznata predstavljaju sledeće stavke:

  • krečenje stanova u cilju osvežavanja stare boje;
  • gletovanje i krečenje poludisperzijom, disperzijom u svim tonovima;
  • najkvalitetniji moleraj sa najboljim glet masama, brušenjem zidova savremenim mašinama i krečenjem bojama najboljeg kvaliteta radi postizanja izuzetnih efekata;
  • farbanje radijatora, vrata, prozora, ograda,…
  • uklanjanje dotrajale boje, tapeta;
  • popravke oštećenja na zidovima i plafonima prilikom drugih radova.

Molerski radovi važan su segment uređenja prostora. Molerski radovi imaju ključnu ulogu prilikom izvodjenja završnih radova u gradjevinarstvu, prvenstveno zbog razloga što boje svakodnevno utiču na naše živote. Kada uđemo u neki prostor prvo njih primetimo, a tek onda oblike prisutne u njemu. Takođe, dokazano je da boje utiču na našu psihu.

Bojom oplemenjujemo i oživljavamo prostor, dajemo mu sopstvenu notu. Bojom postižemo kontraste, naglašavamo prostornost te prostoru dajemo novu dimenziju.
Zahvaljujući savremenim tehnologijama i bogatim izborom materijala granice vaših želja ne postoje.Vaše je samo da pustite mašti na volju, ostalo je na nama.

Molerski radovi se rade prema vašim sopstvenim željama ili projektu arhitekte. Na današnjem tržištu, nudi se stotinu vrsta boja za enterijere, bitno je dobro izabrati vrstu jer su namene različite.

A spremili smo i jedan super članak “Šta bi ste trebali da znate – Molerski Radovi

Boje dele se na poludisperzione, akrilne, latex, fasadne, antialergijske, antinikotinske, dekorativne, one koje se koriste u prostorijama sa vecim udelom elektro smoga itd. To bi u globalu značilo, da možete prostor u potpunosti prilagoditi vašim željama, s tim da ne odstupate od ciljane namene svake boje posebno.

Ako se radi poludisperzijom Maxipol ili Jupol, cena sa našim transportom, radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 3,5 € po kvadratu.

Ako se radi disperzivnom vodoperivom bojom Maxidis F, Ultradis, cena sa našim transportom, radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 3,5 € kvadratu.

Način rada je sledeći:
1. Podlogiranje,
2. Prva i druga ruka gletovanja Ceresit program,
3. Yub slovenački program,
4. Mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Kada su u pitanju akrilne boje cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 6 € samo za ruke. Na to se dodaje glet masa (Ceresit program), Knauf program “extra finish“, “super finish“, Knauf Finitura Q3, Q4 standard. Vi naravno birate boju.

Način rada je sledeći:
1. Podlogiranje,
2. Prva, druga i treća ruka gletovanja,
3. Mašinsko šmirglanje 2.ruke, pajanje zidova od prašine,4.Pred bojenje
5. Prva, druga i po potrebi treća ruka krečenja ako su zahtevniji bazni tonovi…

Možemo Vam preporučiti i gletovanje sa mrežicom gde su daleko kvalitetniji radovi. Učvrste se i ublaže se zidovi ako su krivi, nema pucanje gleta. Cena sa našim materijalom je 6,5 € po kvadratnom metru.

Za takvu vrstu gletovanja radi se:
1. Podlogiranje,
2. Utapanje mrežice u lepak,
3. Dve ruke gletovanja,
4. Mašinsko šmirglanje žirafom, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Krečenje poludisperzijom Maxipol sa našim radom i materijalom u belo iznosi 1,5 € po kvadratu. Ako su u pitanju dva tona 1,7 € po kvadratnom metru uz mešanje Jubovim koncentratima.

Ako želite odvajanje i ukrštanje boja cena se formira pa dogovoru.

Kada se radi o nanosu disperzivne vodoperive boje Maxidis sa našim radom i materijalom u belo cena je 1,5 € po metru kvadratnom. Ako pak želite više od dva tona cena je od 1,7 € po kvadratu sa miksovanjem Jubovim koncentratima.

Krečenje sa akrilnim bojama sa Vašim materijalom je 2 € kvadratu.

Ovde možete pogledati kompletan AG-Adaptacija Cenovnik.

Molerski radovi crtanje po zidu

Namena Boja

Perive akrilne boje za unutrašnje zidove
Koristi se kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sve akrilne boje su paropropustive i ne poseduju olovo, hrom i amonijak. Bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.

Oslobođena svih štetnih sastojaka i zadovoljava najviše ekološke standarde (minimalno isparavanje štetnih sastojaka). Nositelj svih najvećih eko-certifikata. Po potrebi se razređuje s vodom. Neškodljiva za zdravlje i prijatna za okolinu, dobro se pere. Akrilne boje možemo tonirati više od 2000 nijansi.

Boja za vlažne zidove
Zaštita i dekoracija vlažnih unutrašnjih zidova i plafona. Za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u vlažnim stambenim prostorijama, podrumima, skloništima, na stepeništu…

Bitno smanjen prodor vlage iz zida u prostor, odlično prijanjanje na vlažne zidove, odlično pokrivanje i izolacija fleka rastvorljivih u vodi,dobro se pere.

Boja za dečje sobe
Znači ako imate dečiju sobu ili ste skloni alergijama, koristiti cete takvu boju, koja sadrži ekološke materijale i kao takva nije štetna niti u kojem segmentu. Zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona u dečjim sobama i drugim stambenim prostorijama kao što su hodnici, predsoblja, stepeništa, dnevne sobe itd.

Bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza. Oslobođena svih štetnih sastojaka , što je čini pogodnom za nanošenje u prostorijama koje iziskuju visoke higijenske standarde (bolnice, vrtići, škole i sl.). Razrjeđuje se s vodom.

Latex boja
Sluzi kao zaštita i dekoracija vrlo opterećenih unutrašnjih zidova u predsobljima, hodnicima, stepeništima (bolnice, vrići, škole, stambeni blokovi itd.

Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.Može dobro da se pere , jednostavno čišćenje zidova, otporna na dezinfekciona sredstva,sjajan zavrsni izgled premaza.

Molerski radovi Odabir boja

Antimikrobna boja
Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sadrži sredstvo neškodljivo za ljude koje sprečava razvoj algi i plesni. Pogodna za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u prostoru u kome postoji povećana opasnost od razvoja plesni i algi (objekti prehrambene industrije i zanatstva: ugostiteljski objekti, mlekare, pivare, pekare, menze,…). Ima odlično antimikrobno delovanje, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, može da se pere.

Antinikotinska boja
Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Pokriva i izoluje fleke koje nastaju zbog pušenja, izlivanja vode, od katrana, raznih ulja, požara, i sl. Ova vrsta fleka se rastvara u vodi pa ih voda u fazi sušenja izvlači na površinu, što znači da boje na vodenoj osnovi nisu pogodne za njihovo prekrivanje.

Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza, koristi se za prostorije izložene jakom delovanju nikotina (caffe barovi, restorani, konobe i sl.)..Boja je bez agresivnog mirisa, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, moze da se pere.

Pogledajte našu Foto Galeriju ako želite da vidite kako AG-Adaptacija radi.

AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.