Izvlačenje vlage - Mašine za izvlačenje vlage

Izvlačenje Vlage iz zidova

Ako vam je potrebna efikasna i brza usluga uklanjana i izvlačenje vlage u Vašem poslovnom ili stambenom prostoru, pomoćnim ili zajedničkim prostorijama, kao i izvlačenje vode iz podova, zidova i drugih natopljenih površina, kao i iz napuklina u podovima i zidovima nastalih usled pucanja cevi pozovite nas ODMAH!

Uz pomoć naših profesionalnih mašina za izvlačenje sve vrste vlage i vode, koje mogu da izvuku i do 55 litara vode za jedan dan, u vrlo kratkom periodu prostor dovodimo u prvobitno stanje sa najmanjim mogućim procentom vlage. Sa našim mašinama ubrzavamo proces isušivanja podnih košuljica, malterisanih i gletovanih zidova. Naše mašine za izvlačenje vlage predvidjene su i podjednako efikasne i za male i za velike poslovne i stambene prostore

 Izvlačenje vlage iz prostorija Brzo i Efikasno isušiju vlagu za uslugu iznjamljivanja pozovite kontakt osobu Goran Arsenić 060 / 44 92 300

  • Dnevno iznamljivanje kalolifera 10e
  • Dnevno iznamljivanje aparata za vlagu 20e
  • Dnevno iznamljivanje ventilatora 15e

Mislimo na vaše Zdravlje!

Ovaj problem je prisutan u gotovo svim domovima koji nemaju adekvatnu izolaciju, ali i u onima gde se vrši redovno provetravanje prostorija. Budj na zidovima je krajni pokazatelj ovog stanja, kada je potrebno što pre reagovati i ukloniti je, iako deluje jednostavno, to može biti dugotrajan proces, naročito ako se ne koriste prava sredstva.

Vlaga najčešće uzrokuje bolesti respiratornih organa, od najobičnijeg kašlja, pa sve do astme i bronhitisa. Naravno, u najosetljiviju grupu spadaju deca, trudnice i starije osobe, kao i oni koji već imaju problema sa disajnim putevima. Još jedna veoma opasna stvar vreba iz potamnelih ćoškova Vaših zidova.

U pitanju je kancerogena materija pod nazivom aflatoksin koji je zapravo otrov koji proizvodi budj na zidovima. Koliko je u pitanju ozbiljan problem govori podatak da zbog njega u azijskim zemljama svake godine u proseku umre oko 20.000 ljudi.

Zato naš tim nudi Trajno rešenje za vlagu!

Merenje vlažnosti zida

Mašine za Izvlačenje Vlage:

Isušivač vlage, odnosno mašine za izvlačenje vlage, znatno ubrzavaju proces izgradnje novih objekata. Mašina za izvlačenje vlage efikasno suši tek omalterisane zidove i cemetne košuljice što je izuzetno važno u sprečavanju uslova da se razvije budj u novim objektima, jer je ostala vlaga u zidovima. Ovi aparati nas brzo i efikasno oslobadjaju od fizičkih napora u pokušaju da nas životni prostor oslobodimo od nepoželjne vlage.

Zaostala vlagu u zidu je uzrok podizanja parketa i deformisanja stolarije u novo izgradjenim stanovima i kucama. Isušivac vlage trajno oslobadja Vaš dom i Vaše objekte od razarajućeg dejstva kojeg ima vlaga u zidu, bez obzira od kakvog  materijala je zid napravljen.

O posledicama uticaja vlage na nase zdravlje moramo razmišljati kao o najvećoj šteti koju možemo doživeti i zato je ne smemo dozvoliti ni kao mogućnost.
Zato je mašinsko isušivanje vlage najbolje rešenje ovog problema!

mašina za izvlačenje vlage
Mašina za isušivanje vlage

Potrebni uslovi za rad mašine:

Za efikasan rad mašina za izvlačenje vlage potrebno je:

  • da prostorije u kojima rade imaju prozore i vrata koji se zatvraju (da bi što manje spoljneg vazduha ulazilo u prostorije) i da temperature bude do 25 stepeni,
  • struja (mašine koriste monofaznu struju),
  • korišćenje ventilatora za povećanje strujanja vazduha povećavaju efikasnost rada,
  • mašine su veoma efikasne i po mrazu.

 

Uslovi za rad mašine za izvlačenje vlage
AG-Adaptacija Molerske boje
Trebate našu pomoć?

Ne morate da razbijate glavu šta ćete i kako uraditi i tražiti rešenje. Dopustite da mi nađemo rešenje za vas, vi nam pomozite tako što ćete nam reći što više detalja.